Välkommen till bakluckeloppis i Ulrika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakgrund

 

Varför startade vi ett loppis i Ulrika

 

Bakgrunden till att vi startade upp detta är att vi tyckte att det skulle hända lite mer i Ulrika. Dessutom tycker vi att Ulrika är en vacker plats och värd att visa för fler än oss själva. Vi har också som mål att locka hit fler besökare som även besöker andra sevärdheter.

 

Intäkterna från avgiften vi tar ut av den som vill ha en plats går tillbaka till loppiset på ena eller andra viset. Det kan vara bättre marknadsföring, fler aktiviteter eller något annat vi kan komma på.

Det utvecklade sig lite så att museet nu får procent på intäkterna.  Det är väl använda pengar. Museet är väl värt ett besök. Där får vi svar på många frågor. Hur vi levde, bodde och försörjde oss förr. Museets samlingar är insamlade här i bygden.

 

Det började i liten skala. Sju bilar tror vi att det var första gången. Sedan har det ökat på lite. Inte så lite faktiskt. Hoppas att det håller i sig nu.

 

Vi kontaktade Ulrika Museum för att söka samarbete. De ställde välvilligt upp så vi kan vara på deras marknadsplan, hyra deras marknadsbodar och hämta el.

Gör ett besök nu när Ni ändå är här.

 

På museet finns även toalett som besökare och knallar får använda. Lägg gärna ett bidrag (en femma) till driften av vårt fina museum.

 

 

Webansvarig:
Christer Sandberg

E-post: bakluckeloppis@ulrikainfo.se